fredag den 19. august 2011

ala Chanel og Dennis Knudsen

I Go' morgen Danamrk i går fremviste Dennis Knudsen Chanels nye efterårs kollektion og efter dette lage han en dag og aften makeup på en model, som jeg har prøvet at gøre efter.

 Lidt af Chanels nye efterårs kollektion


 Dag-makeup: Først lægger du en mørkgrå øjenskygge op til globelinjen. Mit på øjet øvert i globelinjen, ligger du lidt sølv, for at åbne øjet. Så tager du den mørkelilla farve og ligger i den yderste øjenkrogen og i en lille streg nede under øjet. Oppe under brynet ligger du lidt hvidt. Afslut din dag-makeup med mascara.

 Aften-makeup: Når du lige har 10 min til at friske din dag makeup, om til en aften make-up, så ligger du lidt sort i øjenkrogen, og yderst på øjet, der efter ligger du den mørkelilla farve i globelinjen og lidt længere oppe, så tager du din lilla og ligger et godt lag under øjet. Så skal du tone ud i globelinjen og det gør du med en et lille dyp med en stor pensel i en lys sandfarvet øjenskygge, derefter ligger du lidt lys lilla under brynet og en våd eyeliner fra den yderste øjenkrog næsten halvt ind til iris. Afslut med mascara, og den skal ikke have for lidt ;)






Brug en passende brun farve til at give dine bryn lidt ekstra farve og red dem igennem med en gammel mascara brøste.

Ingen kommentarer: