tirsdag den 7. februar 2012

Flødeboller part 2




Sådan her kom de færdige "boller" til at se ud :-)

Opskrift: - forsat..

- 200 g mørkchokolade
- 200 g hvidchokolade
- 15 g palmin (Kan undlades)

- Bræk chokoladerne i stykker. og skær 8,5 g palmin ud til hver portion chokolade.
- Tag en gryde og fyld med lidt vand, sæt vandet i kog ved middel varme.
- Find et metalbære/skål og kom lidt af chokoladen i skålen sammen med palminen.
- Put skålen ned i grynde med det varme vand og chokoladen vil smelte, put derefter lidt chokolade i ad gangen, til det hele er smeltet.
- Når den første portion er smeltet kan du begynde at komme chokoladen på margenstoppende. Du kan gøre det med en ske, eller du kan dyppe toppene direkte i chokoladen.
- Lav en portion til og gentag ovenstående.
- Til sidst kan du evt, komme lidt pynt på. Jeg har her kommet lidt chokoladepulver på bollerne med den hvide chokolade, og valnødder på de mørke boller. Hvis man har det synes jeg også det kunne være lækkert med hindbær pulver og pistacienødder!

Synes virkelig i skal prøve at lave dem, det er noget helt andet end dem man køber.

- Go fornøjelse


Ingen kommentarer: