torsdag den 3. november 2011

Græskarsuppe





Jeg har fået anbefaldet den her opskrift af den kollega og det smager overraskende godt! try it!

Opskrift:

- 1 kg græskar
- 2 løg
- 2 hvidløg
- en stort og en lille syltet chili
- 4 stumper af 1 cm. ingefær
- 1 grønsags bouillon
- salt og peper

Først skræller du græskaret og skære den i små stumper, der efter begynder du at svitse løget og lidt efter svitser du de andre krydderier bort set fra salt og peper. :-) der efter svitser du grækarstumperne lidt og så hælder du vand i gryden, til det knap pg nap dækker grækarstumperne, efter det kommes en bouillonterning i. Lad det koge under log til græskarstumperne er møre, så blender du det med en stavblender og smager til med salt og peper :-)

Ps. det er en god ide at lave suppen aftens før den skal spises eller om morgen dagen der på, så den kan stå og trække lidt det bliver den kun bedre af.



Ingen kommentarer: